Evenimente

Conferinţe şi simpozioane

Târguri şi expoziţii
Apariţii editoriale (Cărţi, reviste)
Cursuri

Vă rugăm să ne trimiteţi date despre toate manifestările în domeniul medicinei naturiste (cursuri, conferinţe, expoziţii, simpozioane, apariţii editoriale etc.) pentru a le putea populariza pe acest site. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


NOUTĂŢI

XXXXIII International Apimondia Congress | Apimondia 2013

 

Evenimentul anului în domeniul apiterapiei va fi, fără îndoială, congresul APIMONDIA de la Kiev (al 43-lea Congres Internaţional), care are loc în perioada 29 septembrie-4 octombrie 2013. Pentru aceia dintre dvs. care vor să vadă cum arată un eveniment mondial în domeniu şi cât de bine se mobilizează organizatorii pentru ca manifestarea să fie impecabilă, vă invit să participaţi!
Ucraina e foarte aproape de noi şi nu avem prea des ocazia unor evenimente de anvergură, atât de aproape. România a organizat şi ea un asemenea congres în 1965, pe vremea prof. Viaceslav Harnaj, un mare promotor al apiculturii şi apiterapiei.
Producătorii apicoli se pot înscrie atât cu standuri, cât şi la concursurile cu premii (trebuie să trimită mostre de produse). Sesiunile cu lucrări se desfăşoară în paralel (Apiterapie, Biologia albinelor, Sănătatea albinelor, Floră meliferă şi polenizare, Apicultura pentru dezvoltare rurală, Economie apicolă, Tehnologie apicolă şi calitatea produselor apicole).

Pentru informaţii şi înscrieri vizitaţi pagina de web: APIMONDIA 2013.